Історія мого ідеального рецепту курки

1 Replies, 53 Views

Зізнаюся чесно, спочатку я уникала рецептів із запіканням. Мені здавалося, що це дуже складно: то можна легко її пересушити, то вона пригорить зверху, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я готувала тільки шматочки на сковорідці — менше ризику зіпсувати продукти.

Доля внесла свої корективи, коли зателефонували друзі, що будуть за годину, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Згадала все, що колись чула, які десь бачила в кулінарних програмах. Я перечитала безліч рецептів, вивчила, за якої температури запікати, чим змастити для ніжності, і як визначити повну готовність.

Мене найдужче турбувало, чи вийде вона сухою. Але коли дістала золотисту, ароматну курку з апетитною скоринкою, усвідомила — я змогла! Вона була ніжною та м'якою, прекрасно підсмаженою і неймовірно смачною. Усі були дуже задоволені, а я здобула впевненість у кулінарних здібностях.

Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я помітила чимало оригінальних варіантів для маринаду та подачі. Тепер курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я готую і на свята, і просто для рідних. І найкраще, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка робить свою справу.

Nachrichten in diesem Thema
Історія мого ідеального рецепту курки - von Justinbruri - 1616-0303-2026202620262026, 04:48 PM

Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste