Не самими рецептами єдиними: що я знайшов на порталі рецептів

0 Replies, 51 Views

Днями мені трапився незвичайний ресурс про їжу. Йдеться про портал 500 рецептів і розташований за адресою https://500receptiv.kr.ua/. Чесно кажучи, мене це дещо здивувало, бо гадав, що побачу стандартний сайт із стравами.

Проте портал показав себе набагато ширшим за тематикою. Крім численних кулінарних ідей — як-от проста тушкована капуста до складніших кулінарних шедеврів, зокрема Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — на сайті є багато корисної інформації на зовсім інші тематики. Наприклад, є статті про ведення товарного бізнесу, критерії підбору стаканчиків, боротьбу з городніми шкідниками і статті про улуни та інші напої.

Особисто мене найбільше привабив розділ із рецептами. Взяв на озброєння ідею приготувати перець, фарширований із булгуром — там дохідливо розповідають, чому варто обрати запікання замість тушкування. Також взяв на замітку рецепт свинини з гарбузом і в'яленою журавлиною. Підсумовуючи, ресурс показав себе справжнім кладезем інформації не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.

Nachrichten in diesem Thema
Не самими рецептами єдиними: що я знайшов на порталі рецептів - von KevinCah - 1818-0303-2026202620262026, 09:44 AM

Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste